Friday, 1 July 2016

Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail

Assalamualaikum and hi reader

Yeay, akhirnya aku terdetik nak buat segmen bloglist ni yang telah lama berkuak-kuak dalam diri ni haha. Actually ni first segmen aku. Sebelum ni aku tak pernah rasanya buat segmen-segmen ni tapi sekarang aku nak buat. Okeh awat nak buat kan? Aku buat segmen ni sebab aku nak kenal lebih ramai blogger luar sana yang mungkin aku tak pernah singgah blog-blog mereka dan aku buat untuk kenal blogger-blogger yang aku pernah singgah blog-blog mereka juga hihi. Oh! Dalam pada masa yang sama, aku nak tingkatkan lagi trafik blog aku sebab sebelum ni aku lama juga tak update. Akhir-akhir ni yang quite active blogging :) So, aku harap segmen ni dapat sambutan lah dari blogger-blogger semua. (fighting!)


Okeh, syarat-syaratnya mudah je in syaa Allah.
  • Follow blog Athirah Ismail
  • Perlu buat entri mengenai segmen ni beserta tajuk entri 'Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail'
  • Letakkan banner yang kurang cantik tu di entri dan backlink kan banner tu ke entri asal ni
  • Anda perlu tag rakan anda seramai 3 orang (boleh jgk nak general utk semua join)
  • Last sekali, tinggalkan link entri korang di komen entri ni
Yup, tu sahaja syaratnya :) Hope semua boleh join. Pemenang akan dipilih menggunakan random.org. Aku punya bloglist sangat lah kosong untuk korang isikan. Maaf sebab banner tak secantik mana untuk diletakkan ke entri korang. In syaa Allah malam 7 Julai atau hari keesokannya (8 Julai) aku akan umumkan pemenangnya.

Pemenang dari random.org untuk 5 blogger terawal akan aku letakkan di bloglist aku dan pemenang dari random.org untuk 5 blogger selepas tu akan aku review blog mereka :) In syaa Allah. Hopefully, segmen ni dapat sambutan menggalakkan dari semua. Kalau dapat 15-20 penyertaan pun aku bersyukur. Tak boleh aku nak harap banyak atau tinggi. Apapa pun, terima kasih. *Jika tiada sambutan, aku akan hold segmen ni ke waktu yang lebih sesuai tapi hope tak perlu hold lah :)*


24 comments

1 July 2016 at 11:36

join :D

http://theathra.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

1 July 2016 at 11:40

thank you athira for inviting me. I've putting yr segment banner at sidebar on my blog as I am supporting you. Best of luck babe =D

1 July 2016 at 13:20

Hye join here. Nadia dah follow #62 :)
http://nadiaafarhanaa.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

1 July 2016 at 13:40

http://sayasukala.blogspot.my/2016/06/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

1 July 2016 at 16:31

saya dah join..
http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

1 July 2016 at 19:21

http://messarah.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

done join. selamat hari raya!

1 July 2016 at 21:15

haii.. tq sebab invite segmen nii.. cik panda dah join.. ^_^

https://pandapandaibercakap.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

2 July 2016 at 03:55

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

2 July 2016 at 05:57

udah dijoinin...

https://spendalusuh.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

2 July 2016 at 09:04

Syhra join ya :)

http://belogftnqsfsyhrsli.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

2 July 2016 at 13:19

Hi Thira.. :D

http://reenri.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

2 July 2016 at 18:06

join :)

2 July 2016 at 22:29

Saya join ^^
http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

3 July 2016 at 07:42

Sab join ^_^

http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

3 July 2016 at 09:40

Join..

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

3 July 2016 at 11:36

Boleh tahu apa link nya? Sbb saya tak dapat nak bukak blog awak kalau takde link

3 July 2016 at 22:35

Salam. terima kasih jemput.

Saya join :)

http://cahayakukasih.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

4 July 2016 at 07:41

sy join

http://tomodachilavendra.blogspot.com/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

4 July 2016 at 08:36

koi join

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

4 July 2016 at 10:33

http://www.bondezaidalifah.com/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

Join juga :)

5 July 2016 at 05:10

http://www.syuhadasalleh.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

5 July 2016 at 05:35

Tq thira remind me. Cikla pun tak perasaan syarat taq tu..Hihi..sorry ye... Ni Cikla dah update... Good luck semua...

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

5 July 2016 at 06:48

singgah dari belogisam.blogspot.my.. nnt free buat etri

5 July 2016 at 23:39

Hi semua. Terima kasih join. Maaf sbb tak update link blog anda atas sbb line internet kurang laju skrg. Nanti saya akan cuba utk update. Dan pengumuman pemenang pun ada kemungkinan lewat tapi saya akan tetap cuba utk update ya in syaa Allah :) Maaf atas segala kesulitan atau kekurangan dari saya. Selamat hari raya maaf zahir & batin semua!

Post a Comment